Preheader.
eGenerator Campaign
Ordförande har ordet
Nu går innesäsongen mot sitt slut och vi kan konstatera att vi har haft en stor bredd med många barn och ungdomar vid flera tävlingar. Vi kan också glädjas åt flera topprestationer vid SM, JSM med mera. Det ser helt enkelt lovande ut inför utesäsongen. Kommande månader inträffar vår ”högsäsong” när det gäller arrangemangen. Vi skapar våra arrangemang tillsammans! Våra arrangemang , Springtime, Vårruset, Öresundsspelen och Kretsen är klubbens PR utåt och intäkterna härifrån är en absolut förutsättning för att vi skall bedriva vår friidrottsverksamhet. Vi behöver göra detta tillsammans - som medlem förväntas du att ställa upp som funktionär. Några timmars engagemang och kul att lära känna andra i klubben.  Vi ses framöver😊

/Sara Johnson, ordförande
Hasse Abrahamsson – stor IFK profil som lämnat oss
En av IFKs största profiler genom tiderna har lämnat oss. Onsdagen den 13 februari somnade Hasse in efter en längre tids sjukdom.
Läs Thomas Kristanssons fina ord om Hasse på vår hemsida.
Beställ kläder på Team Sportia
Nu kan du som medlem köpa tävlings- och träningskläder på Team Sportia på Väla. Klädsortimentet och prislista läggs inom kort ut på vår hemsida. Ni provar och köper era kläder direkt på Team Sportia. Det finns ett lager av vår IFK-kollektion hemma, så i de flesta fall kan man handla direkt. Alternativt gör man en beställning. För er som är tränare/ledare – se separat mejl om vilka kläder ni kan hämta ut. På det vanliga sortimentet erhåller alla medlemmar dessutom 20% rabatt på ordinarie pris och 10% rabatt på nedsatta varor (gäller ej beställningsvaror och presentkort).  Man behöver inte visa medlemskort  utan säger bara sitt namn till personalen.

Frågor? Kontakta kansliet, ifk.helsingborg@telia.com.
Funktionärsinformation – IFK Helsingborg friidrott
IFK Helsingborg är en ideell förening och verksamheten blir vad vi tillsammans gör den till! Våra arrangemang 2019 är Kretsen, Vårruset, Springtime, Kraftmätningen och Öresundsspelen. Dessa är klubbens PR utåt och intäkterna härifrån är en absolut förutsättning för hela vår friidrottsverksamhet. Du som medlem förväntas hjälpa till vid ett par av våra arrangemang under året. Det handlar endast om några timmars engagemang per arrangemang och är ett roligt sätt att lära känna andra i klubben och vara en del i klubbens gemenskap.

Boka in följande datum:

o   Kretsen, lördag 6 april
o   Vårruset, måndag den 6 maj
o   Springtime, lördag den 11 maj
o   Kraftmätningen, torsdag den 6 juni
o   Öresundsspelen, 5-7 juli
IFK dominerar
IFK har under innesäsongen både haft en stor bredd med många tävlande barn och ungdomar och samtidigt många topprestationer vid de större mästerskapen. Läs om stora SM i Norrköping. Läs om JSM i Växjö.

”Bra prestationer kommer inte av sig självt. Det bygger på bra träning, undvika skador och formtoppning. Allt detta har IFKs elitgrupp gjort på ett riktigt bra sätt i år, hälsar IFKs elittränare Kenth Olsson.
Kretsen lördag 6 april – bra tillfälle att prova på
Lördag den 6 april anordnar vi de årliga kretsmästerskapen i Friidrottshallen. Det kommer att tävlas i 60m, 60m häck, 360m, längd och kula. Detta är ett utmärkt tillfälle för våra aktiva att testa formen och kanske prova på någon ny gren. Anmäl er på tavlan i friidrottshallen. Vi kommer att behöva hjälp av funktionärer, kontakta Claus Elnif om ni kan vara med och hjälpa till.
Du följer väl Springtime?
En av årets stora nyheter på Springtime är att vi de lag som anmäler sig till lagtävlningen får eget tryck på T-shirten och får ett lagfoto med sig hem att sätta upp i fikarummet. All information om Springtime hittar du på hemsidan.

Under våren kan du lyssna på nya avsnitt av Springtimepodden varje vecka, du följer podden lättast här.

Följ oss även  på Facebook. #springtimehbg
IFK-tjejer – gratis plats om du fixar ett IFK-lag till Vårruset
Som medarrangör av Vårruset så har vi några gratisplatser. Om du som IFK medlem fixar 5 icke IFK lag medlemmar så springer du själv gratis😊 Mejla Sara Johnson så får du en kod till anmälan. Årets Vårruset blir en höjdare med målgång och picknickkorg på Sofiero.

Följ Vårruset Helsingborg på Instagram
Prova på friidrott
Under påsklovet, tisdag den 16 april, bjuder IFK Helsingborg in alla 8-13 åringar att prova på friidrott för en dag, i hallen.
Kalendarium
USM 15-16, Västerås 9-10 mars
Götalands Mästerskapen  13-14 år, Växjö 16-17 mars
Kretsen 6 april 

Vårruset,  6 maj
Springtime, 11 maj
Kraftmätningen, 6 juni
Öresundsspelen, 5-7 juli
IFK Helsingborg
Planteringsvägen 141B     25232     Helsingborg
ifk.helsingborg@telia.com     www.ifkhelsingborg.se     042-137295
Webbversion
Avregistrera dig här