Preheader.
eGenerator Campaign
Ordförande har ordet
God fortsättning 2019!
Nu är innesäsongen i full gång.  I förra söndagen dominerade IFKarna på Malmö Indoor Challenge, Atleticum och vi hade flera sprintrar på plats i Lund under lördagen. Nu i grådasket kan man ju passa på att peppa sig med nya Springtimepodden eller tänk er Vårruset på ett vårblomstrande Sofiero den 6 maj.

Sara Johnson, Ordförande
IFK dominerade på Atleticum
Söndagen den 13 januari tävlade 40-talet IFK:are från 8-9 år till seniorer på Malmö Indoor Challenge, Atleticum. På morgonkvisten fick de yngsta prova på att tävla, där hade vi ett 15 tal barn med. När de äldre tog vid blev det massor av medaljer och det gjordes många fina resultat.
Många åkte med vår gemensamt hyrda IFK buss. Det myllrade verkligen av IFKare på arenan.

Under lördagen den 12 januari var det sprinterträff i Lund. Flera av våra aktiva var med och sprang 60 meter.
Hälsningar från Sydafrika
IFK:s elitgrupp har inlett året med ett träningsläger i Stellenbush, Sydafrika. Träningen har gått väldigt bra med stimulerande träningsmiljö och behaglig temperatur. Gänget anländer Sverige i dagarna laddade för en spännande inomhussäsong.
Hälsningar från Teneriffa
För stunden befinner sig NIU-eleverna på sitt årliga läger på södra Teneriffa. Träning och tävlingsförberedelse i fokus men även chans att överföra höstens teoretiska undervisning till praktik. Och så här års finns många av den internationella eliten och landslagen på plats att inspireras av; britterna och tyskarna men även det franska stafett-landslaget med Jimmy Vicaut och Christophe Lemaitre i spetsen. Sedan har vi även haft chans att samarbeta med de nordiska länderna. En otroligt lärorik miljö att träna i med andra ord./Karin O W
05:or på läger
Ett dussintal ungdomar med ledarna Claus Elnif och Joakim Lindstrup var på läger i Hjelmsjövik 8-9 december. Ett par träningspass, korvgrillning, spökvandring stod på schemat. Glada miner och lite sömn😊
Julavslutning
Den 16 december hade alla barngrupper tillsammans med föräldrar terminsavslutning. Det var mycket spring, ritande, snurrande och hoppande i julens tema. Och som avslutning så dök till slut tomten upp.
Premiär för Springtimepodden
Ni har väl inte missat Springtimepodden? I samarbete med HD har Springtime sin egen podd. Under våren kommer det att släppas ett tiotal avsnitt om motion i allmänhet och löpning inriktat på Springtime i synnerhet.
Ni kan lyssna på första avsnittet här
Vårruset på Sofiero
Måndag den 6 maj ordnar IFK Helsingborg och IS Göta Vårruset för tredje gången tillsammans. Nu är det klart att loppet ordnas vid Sofiero. Det kommer bli en trevlig 5 km slinga söderut på grus i skogsmark och mysiga omgivningar för picknick efter loppet.
Snart kan ni beställa tävlingskläder
Vi vet att flera av er vill kunna beställa tävlingskläder nu. Vi kommer inom kort lägga ut information om hur och vilken klädkollektion ni kan beställa av hos vår nya klädleverantör Team Sportia.
Kalendarium
Pallasspelen i Malmö                   26-27 jan     10år-senior
Åhus Indoor i Kristianstad            2-3 feb            9-14år
Göteborg Inomhus i Göteborg     2-3 feb         15år-senior
Atletikumspelen i Malmö              9-10 feb        10år-senior
Götalandsmästerskapen i Växjö 16-17 mar         13-14år

SM tävlingar:
IU/J/SM i mångkamp, Uppsala      2-3 feb
ISM, Norrköping                          16-17 feb
IJSM och IUSM 17, Växjö             23-24 feb
IUSM 15-16, Västerås                  9-10 mar

Tränarmöte yngre: Måndagen den 11 feb  kl 17.30, Heden.
Tränarmöte äldre: Onsdagen den 23 januari kl. 19.00, IH
IFK Helsingborg
Planteringsvägen 141B     25232     Helsingborg
ifk.helsingborg@telia.com     www.ifkhelsingborg.se     042-137295
Webbversion
Avregistrera dig här