Preheader.
eGenerator Campaign
Ordförande har ordet
Nu blickar vi fram mot ett 2018 som förutom våra ”vanliga arrangemang” även kommer innehålla SM-veckan där IFK Helsingborg ska vara värd för Lag SM i Friidrott. Vi kommer verkligen behöva er medlemmar som funktionärer på Kretsen, Vårruset (3 maj), Springtime (5 maj), LagSM (6 juli), Öresundsspelen (6-8 juli).

Sara Johnson, ordförande
IFKs värdegrunder
IFK:s värderingar sitter uppe på anslagstavlan i hallen tillsammans med en handlingsplan för agerande vid trakasserier. Läs dem gärna nästa gång du är i hallen, annars finns det på www.ifkhelsingborg.se/Klubbinfo/Policys/.
Tränarmöte
Tränarmöte hålls torsdag den 25 januari kl 19:30-21:00 på Idrottens Hus. Viktigt att ALLA tränare kan närvara!
Hälsningar från Teneriffa
IFK:s seniorgrupp tillsammans med NIU har inlett årets första två veckor med läger på Teneriffa. Träningen har gått väldigt bra och veckorna har bjudit på fint väder och stimulerande träningsmiljö bland världsmästare och elitcoacher. Nu är vi taggade för en spännande och framgångsrik inomhussäsong. /Karin o Kenth
Tävlingar
Nu är innesäsongen igång! Aktuella tävlingar kommande veckor är: Inomhussäsongen är kort och intensiv och IFK har därför valt ut vilka tävlingar vi kommer närvara vid. Det är upp till varje träningsgrupp att bestämma vilken/vilka tävlingar som gäller för respektive grupp. 1-2 IFK-ledare kommer finnas på plats för varje av nedanstående tävlingar. Anmälan görs vid att skriva upp sig i friidrottshallen (EFTER konsultation med respektive tränare!) eller maila IFK på claus.elnif@telia.com. Klicka på respektive tävling för mer information.

27-28 januari, Pallasspelen i Malmö. Åldrar 10 år–senior
3-4 februari, Åhus Indoor i Kristianstad. Åldrar 9-14 år
3-4 februari, Göteborg Inomhus i Göteborg. Åldrar 15 år–senior
10-11 februari, Atletikumspelen i Malmö. Åldrar 10 år–senior
3-4 mars, Malmö Indoor Challenge i Malmö. Åldrar 8–14 år
Inne–SM, Inne-GM
Se kvalgränser för SM här: www.ifkhelsingborg.se/Resultat/kvalgransersm/. För mer information om kval till Götalands Mästerskapen se Skånes Friidrottsförbund

17-18 februari, SM i Gävle
24-25 februari, JSM i Uppsala
3-4 mars, USM, Växjö
10-11 mars, Götalandsmästerskapen i Varberg,  för 13-14 åringarna i Varberg
Så här är vi organiserade
Inom IFK Helsingborg finns sektionerna friidrott, skidor, volleyboll och konståkning. Inom  sektion IFK Helsingborg Friidrott är verksamheterna under ledningsgruppen organiserade i utskott för Idrott, Marknad och Arrangemang. Se : http://www.ifkhelsingborg.se/Klubbinfo/
Digitala medlemskort
Vi har gått över till digitala medlemskort. Genom vårt medlemssystem MyClub kan man få medlemskortet direkt i sin smartphone. Mer information om hur du går till väga finns på vår hemsida.
Växjö Quality Hotel Games
Våra seniorer gjorde säsongsdebut i Växjö med fina resultat och med personliga rekord av Omar Chaaban, Josephine Risberg Thoor och Joel Bengtsson även Marlen Aakre som tränar med IFK men tävlar för Norge slog personbästa. Läs Jonnys och Kenths referat på facebook.

Kalendarium
Friidrottshallen stängd pga mässa        2-4 mars
Kretsen                                                 mars/april
Vårruset:                                                3 maj
Springtime:                                            5 maj
Friidrottsskolan                                     18-29 juni
Finalen i LagSM friidrott, SM-veckan:    6 juli
Öresundsspelen:                                   6-8 juli
IFK Helsingborg
Planteringsvägen 141B     25232     Helsingborg
ifk.helsingborg@telia.com     www.ifkhelsingborg.se     042-137295
Webbversion
Avregistrera dig här