Preheader.
eGenerator Campaign
Årsmöte och ny ledningsgrupp
Torsdagen den 12 oktober hölls årsmötet för IFK Helsingborgs friidrott. Hans Mölstad avtackades som ordförande då han avböjde omval. Den nya lednigsgruppen, vald för 2017/18 är:
Ordförande: Sara Johnson (bild)
Vice ordförande: Ulrika Nyström
Ekonomi: Hans Josefson
Idrott: Lise Bredberg
Medlemskväll med prisutdelning och samkväm
Tisdagen den 21 november kl 18-19.30 hälsas alla medlemmar välkomna till Friidrottshallen. Vi bjuder på smörgåstårta och summerar tävlingsåret 2017 med priser, nya klubbrekord, ungdomsmärken, blommor mm. Varmt välkomna alla! Ingen träning denna kväll. Anmäl er senast torsdag 16 nov till kansliet på ifk.helsingborg@telia.com med antal vuxna och barn som kommer så vi vet hur mycklet smörgåstårta vi ska beställa, och eventuell specialkost.
SM-general Stig Collin har ordet
Tack alla ni som ställde upp som funktionärer vid SM på Heden, 25-27 augusti. Vi har fått mycket beröm från såväl aktiva, publik och funktionärer. Vill särskilt nämna SFIF;s kontrollant Kjell Ahnstedts rapport där vi fick med beröm godkänt. Kjell var närmast lyrisk över kastfunktionärerna som inte gjorde ett enda tveksamt domslut. ”Inte ens på internationell nivå finns det bättre kompetens”! Tävlingarna gick ju i hyfsat väder och många riktigt bra resultat noterades. Vi minns särskilt IFK;s Annika Jönssons präktiga personbästa i stav på 4.13 som gav ett silver. Vidare fantastiska sprintfinaler på både dam och herrsidan med ett nordiskt juniorrekord på 10:35 av Henrik Larsson Göta Karlstad.
Slutligen - utan funktionärer som ställer upp och gör ett kanonjobb - inget högkvalitativt SM. Nu blickar vi fram emot SM veckan 2018 med lag SM finalen på Heden tätt följt av våra härliga Öresundsspel.

IFK Helsingborg friidrott tackar Stig och övriga i organisationsgruppen för en gedigen insats och ett mycket lyckat SM.
SM-veckan 2018 till Landskrona och Helsingborg
Den 2–8 juli 2018 är det dags för den stora idrottsfesten SM-veckan. För första gången anordnas SM-veckan i två städer: Helsingborg och Landskrona. Atleter inom 54 idrotter, rekordmånga, invaderar orternas arenor. Vi, IFK Helsingborg, kommer stå som värd för finalen i Lag SM som avgörs på Heden fredag den 6 juli. Direkt efter att finalen i Lag SM avslutas så inleds våra traditionsenliga Öresundsspelen 6-8 juli.
Planera redan nu in den 6-8 juli, vi behöver alla funktionärer denna helg!
Inneträningen i full gång
Inneträningen är nu i full gång med långt fler grupper än tidigare. Glädjande har vi nu två nya barngrupper under 10 år. Dessutom både en kast, medeldistans och stavgrupp. Elitgruppen har sen utökats med duktiga friidrottare utifrån som sökt sig hit. Lägg till en grupp veteraner och alla våra tidigare duktiga grupper så förstår ni att friidrottshallen fullständigt kokar av aktivitet.
Presentation av kansliet
Carina Westerfors Lowe: Carina är anställd av huvudstyrelsen på heltid sedan 2013, och jobbar för alla sektionerna i IFK. Hon har tidigare jobbat inom resebranchen. Carinas intressen är att resa, framför allt till huset i Thailand och följa med sin dotter Jessika när hon tävlar internationellt runt om i världen, och sina två hundar.

Håkan Klippenbock: Håkan är anställd på halvtid av friidrottssektionen sedan 2016. Tidigare har han jobbat inom elektronikbranchen, men brinner för löpning så när detta jobbet kom upp var det aldrig någon tvekan.

Kansliet har också förstärkning av Claus Elnif på ideell basis.
Kalendarium
Medlemskväll:                                   21 nov
Julchansen, Malmö:                            2 dec
Julklappsjakten, Göteborg:              2-3 dec
Vårruset:                                            3 maj
Springtime:                                         5 maj
Finalen i LagSM friidrott, SM-veckan:  6 juli
Öresundsspelen:                              6-8 juli
IFK Helsingborg
Planteringsvägen 141B     25232     Helsingborg
ifk.helsingborg@telia.com     www.ifkhelsingborg.se     042-137295
Webbversion
Avregistrera dig här