Preheader.
eGenerator Campaign
Välkommen till vårt nyhetsbrev!
Vi har tänkt att vi ska ha ett nyhetsbrev som ska komma ut minst 6 gånger per år där vi kan samla det viktigaste som händer i klubben. Vi tar tacksamt emot feedback och om vad ni tycker ska vara med i framtiden, kontakta kansliet på ifk.helsingborg@telia.com.
Glöm inte att gilla IFK Helsingborg Friidrott på Facebook där vi lägger upp mycket som händer i klubben.
Bilden är från lägret på Teneriffa för våra äldre aktiva tidigare i år, snart är kommer värmen hit också hoppas vi!
SM tävlingar
I helgen som gick så startade 9 aktiva från IFK i IJSM som gick i Göteborg, och vilken fantastisk framgång det blev! Läs mer om tävlingen här.
Kommande helg är det stora SM i Växjö, och där har vi många spännande starter. De aktiva som åker är Johanna Carlsson, Moa Mattisson, Josephine Risberg Thoor, Benjamin Olsson, Gabriella och Linnea Jönsson.
Helgen 4-5 mars går sista SM tävlingen, då är det IUSM i Uppsala där vi har två mycket duktiga aktiva med, Adam Landén och Gabriella Jönsson. Vi önskar er alla lycka till!
Kretsen
Vi vill påminna om att vi anordnar vår egen tävling Kretsen lördagen 25 mars i inomhushallen på Olympia. Detta är en lite mindre tävling som passar perfekt för både de som har tävlat innan men framför allt för de som vill prova på att tävla för första gången. Inbjudan hittar ni här och i hallen sitter det anmälningslistor där ni kan skriva upp er.
Vet ni om att Inomhushallen fyller 20 år i år!
Tävlingskläder och Intersport
Om ni är i behov av att köpa nya tävlingskläder eller träningsställ så har vi ett avtal med Intersport Väla. Ni åker dit och provar ut vad ni vill ha så kan ni sedan hämta kläderna efter någon vecka. Ni behöver visa upp ett medlemskort, maila till kansliet på ifk.helsingborg@telia.com så mailar de tillbaka medlemskortet.
Vi är nu vaccinerade mot doping
I slutet av januari genomförde IFK Helsingborg Friidrott vaccinationen mot doping. Under mötet antogs en antidopingsplan som ni hittar här, och ledningsgruppen kommer under året anordna utbildningar inom antidoping då det är så otroligt viktigt att alla vet vad som gäller. Under tiden uppmanar vi alla medlemmar och föräldrar att göra RF:s kunskapstest på följande länk: Kunskapstest Testet består av tio frågor och ni får information efter varje fråga om rätt svar. Gör gärna om testet tills ni får alla rätt. När ni gör om testet kommer det slumpmässigt nya frågor.
Springtime
Notera redan nu att årets löparfest kommer att gå av stapeln lördagen 6 maj! Vi kommer behöva mycket hjälp av er alla, både aktiva och föräldrar, mer information kommer snart. Detta är ju det som ger mest pengar till IFK idag, och utan Springtime hade vi inte kunnat bedriva verksamheten i samma skala. Ni behöver inte sälja lotter, kalendrar, kakor mm för att få in pengar utan att hjälpa till som funktionärer på våra arrangemang är det enda ni behöver göra. Och det är så kul! Om ni vill läsa mer om Springtime så gå in på hemsidan här. Gilla gärna vår sida Springtime på Facebook och evenemanget Springtime i Helsingborg 2017 så hjälps vi åt att sprida informationen om loppet.
VĂ¥rruset
Vårruset
Onsdagen 3 maj klockan 18.30 anordnar IFK Helsingborg tillsammans med IS Göta Vårruset i Helsingborg. Loppet riktar sig till tjejer och du får tillsammans med tusentals andra tjejer springa, jogga eller gå fem kilometer i de vårsköna nordöstra delarna av Helsingborg. Start och mål ligger vid Norrvallas idrottsplats. Om ni anmäler 6 personer som en grupp så bjuder Vårrusets huvudsponsor Coop hela gruppen på en god picknick. Läs mer om loppet här, och gå in och gilla Facebooksidan Vårruset Helsingborg. Vi kommer behöva hjälp under tävlingsdagen men återkommer om detta senare.
Vi söker sponsorer till SM på Heden
IFK Helsingborg har fått äran att arrangera friidrotts-SM 25-27 augusti. SM gruppen jobbar hårt med alla förberedelser och undrar om ni vet någon som skulle vara intresserad av att vara med som sponsor. Kanske företaget ni jobbar på, en släkting, bekantskap? Hör av er till kansliet på ifk.helsingborg@telia.com så kan de föra er samman med personerna som håller i sponsringen.
Gå även här in på Facebook och gilla evenemanget SM i friidrott 2017. Information om hur ni kan hjälpa till under dessa dagarna kommer senare i vår. Och glöm inte att notera datumen i er almanacka!
Nya hedersmedlemmar i IFK Helsingborg
Huvudstyrelsen beslutade under sitt möte 7 dec att följande medlemmar i IFK Helsingborg Friidrott nu är hedersmedlemmar:
Claus Elnif
Hans Josefson
Hans Abrahamsson
Lars Friberg
Stig Collin
Thomas Kristiansson
Kenth Olsson (foto)
Ragnar Andersson
Vi tackar för det fantastiska arbete ni har gjort och fortfarande gör déellt under så många år i vår klubb!
IFK Helsingborg
Planteringsvägen 141B     25232     Helsingborg
www.ifkhelsingborg.se     ifk.helsingborg@telia.com     042-137295
Webbversion
Avregistrera dig här